CONDITII DE RETURNARE

 1. Clientul poate returna fara motive in termen de 14 zile coletul (produsele fiind trimise inapoi in aceeasi stare ca la primire, ambalate corespunzator).
 2. Exceptii:
  Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarei categorii de produse: Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, accesorii lipsa, urme de parfum sau de diverse produse de intretinere (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 24 de ore de la receptionarea produsului). Produsul nou se livreaza dupa primirea si verificarea celui returnat intr-un termen de maxim 14 zile. Orice defect ( cristal primit spart, primirea gresita a altui cristal),  trebuie informat in termen de 24 ore de la primirea coletului prin telefon, poze, mail sau formular retur.Dupa 24 ore, nu vom mai lua in considerare faptul ca produsul a fost primit spart sau neconform.
 1. Pentru produsele neconforme sau eronate trimise de noi (si instiintarea in 24 ore) ne asumam noi plata transportului si schimbarea produsului sau returnarea contravalorii facturii in termenul legal.
 2. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
  Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
 3. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s–a facut expedierea. CRISTALE ZEN S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului NU include cheltuielile de transport si ramburs. Daca cheltuielile de transport au fost incluse initial in costul produselor, acestea vor fi scazute din suma returnata clientului in baza chitantei cu costurile expedierii.
 4. CRISTALE ZEN S.R.L. NU raspunde de utilizarea necorespunzatoare a cristalelor cum ar fi purtarea bijuteriilor la treburile casnice etc., purificarea cristalelor cu apa si sare sau a altor solutii care pot deteriora-afecta cristalele,  lasarea cristalelor in soare direct etc.
 5. Bijuteriile purtate nu pot fi returnate.